Diamond_MG_3183smallPatchfinder.dk er startet af arkitekt og designer, Gitte Stærbo, i marts 2016.

Gitte Stærbo har i mange år hovedsageligt beskæftiget sig med at fotografere og skrive artikler og bøger om arkitektur, design og boligindretning med fokus på stedsans og materialer, originalitet og kreativitet, herunder med en forkærlighed for miljøbevidsthed og genbrug. Desuden arbejder hun i mindre omfang som arkitekt, indretningsarkitekt og designer.

Interessen for arkitektur og design, kunst og kunsthåndværk har gennem tiden resulteret i mange udenlandsrejser, hvor der altid er indlagt besøg på museer og udstillinger med fokus på de essentielle kunstneriske og håndværksmæssige frembringelser i alverdens kulturer.

Gitte har selv lært så godt som alle former for håndarbejde. De sidste år har interessen hovedsageligt koncentreret sig om patchwork og quiltning, og dermed en evig jagt efter smukke stoffer, nye som gamle, som lige netop er med til at til at inspirere hende og fuldende det design, som hun arbejder på.

Således er Patchfinder.dk kommet til verden, som en vision om, at alle med interesse for tekstilt kunsthåndværk og håndarbejde, udøvere som nydere, nybegyndere som erfarne, professionelle som amatører, har brug for et samlingspunkt til dyrkelsen af alt, der har med tekstiler at gøre.